Stoiximan Super League

Τα είπαν για τις μεταγραφές…

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ατρομήτου συζήτησαν οι Γιώργος Δώνης και Γιάννης Αγγελόπουλος, σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου μίλησαν για όλες τις μεταγραφικές εκκρεμότητες, για τις ανανεώσεις όπως και για τις αποχωρήσεις από το ήδη υπάρχον ρόστερ αλλά και για τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία.

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ατρομήτου συζήτησαν οι Γιώργος Δώνης και Γιάννης Αγγελόπουλος, σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου μίλησαν για όλες τις μεταγραφικές εκκρεμότητες, για τις ανανεώσεις όπως και για τις αποχωρήσεις από το ήδη υπάρχον ρόστερ αλλά και για τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία.

Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να πάει την Τετάρτη στο Καρπενήσι ο γυμναστής της ομάδας, Γρηγόρης Γεωργίτσας, για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Επιπλέον, ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και ο β’ βοηθός προπονητή, Μίοντραγκ Μένταν θα ταξιδέψουν στη Σόφια για να επιθεωρήσουν ένα αθλητικό κέντρο που προτάθηκε στην ομάδα για το β' στάδιο της προετοιμασίας της.

Τέλος, ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας ενημερώθηκε από τον Υπεύθυνο Σκάουτ, Τόλη Αποστόλου, για το αποτέλεσμα του ταξιδιού που πραγματοποίησε στην Ισπανία όπου παρακολούθησε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου του Περιστερίου.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x