Stoiximan Super League

Από αύριο ο Σισέ

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αναμένεται να μπει από την Πέμπτη ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έκανε σήμερα εντατικό ατομικό υπό το βλέμμα του Λόρενς Έμπεν. Η συμμετοχή του Γάλλου επιθετικού θεωρείται σίγουρη στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αναμένεται να μπει από την Πέμπτη ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έκανε σήμερα εντατικό ατομικό υπό το βλέμμα του Λόρενς Έμπεν.

Η συμμετοχή του Γάλλου επιθετικού θεωρείται σίγουρη στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Εκτός του αρχηγού των «πρασίνων» κανονικά στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται ήδη ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, πιθανότατα στη θέση του Γιόσου Σαριέγκι.

Σε αντίθεση με τους δύο συμπατριώτες του, ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεται έστω στην αποστολή, αφού επιστρέφει αύριο από τη Γαλλία, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στα δόντια.

Η επιστροφή δρομολογείται για την επόμενη αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Κάσας, Φέτσης, Τριανταφυλλόπουλος και Μαχλελής από την ομάδα νέων. Θεραπεία έκανε ο Καρνέζης και ατομικό ο Γκαρσία.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Βύντρα, και Σπυρόπουλος, ο Καντέ με την εθνική ομάδα του Μάλι, ο Μαυρίας με την Εθνική ομάδα Νέων και ο Πλεσί, ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x