Stoiximan Super League

Πλήρης κινητοποίηση της διοικούσας επιτροπής

Ζωντανός οργανισμός μετά από καιρό, δείχνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το πρωί, ο Δημήτρης Γόντικας πήγε στην Παιανία οπού και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης. Συζήτησε με τον Φερέιρα για θέματα της ομάδας, δείχνοντας έμπρακτα πως η διοίκηση είναι κοντά πια. Αργότερα, μαζί με τους Γίωργο Νίκα και Λεωνίδα Πολέμη συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των οργανωμένων, συζητώντας για θέματα περιφρούρησης, ασφάλειας και στήριξης της ομάδας ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ζωντανός οργανισμός μετά από καιρό, δείχνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Το πρωί, ο Δημήτρης Γόντικας πήγε στην Παιανία οπού και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Συζήτησε με τον Φερέιρα για θέματα της ομάδας, δείχνοντας έμπρακτα πως η διοίκηση είναι κοντά πια.

Αργότερα, μαζί με τους Γίωργο Νίκα και Λεωνίδα Πολέμη συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των οργανωμένων, συζητώντας για θέματα περιφρούρησης, ασφάλειας και στήριξης της ομάδας ενόψει το κρίσιμου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός φέτος, ενδεχομένως να πληρώνει τις βαθμολογικές απώλειες στην… αστάθεια που υπήρξε στα διοικητικά. Φαίνεται πως κάποιοι το σκέφτηκαν και η διοικούσα επιτροπή έχει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα της ομάδας. Χθες, με συνέντευξή του στην τηλεόραση της Nova, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε πως υπάρχει άριστη συνεργασία και επικοινωνία για όλα τα θέματα από την διοικούσα επιτροπή.

Αυτό σημαίνει αλλαγή ρότας, επειδή το «τριφύλλι» είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις εσωτερικές κόντρες. Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Γόντικας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Και η… ολική αλλαγή κατεύθυνσης, φάνηκε, όταν μετά την επίσκεψη του προέδρου της επιτροπής που διοικεί τον Παναθηναϊκό, οι Δ.Γόντικας, Λ.Πολέμης και Γ. Νίκας συναντήθηκαν με εκπροσώπους των οργανωμένων.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και τη σχέση της με τον κόσμο, καθώς ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πληρώσει αρκετά τις αντιδράσεις των οπαδών του. Από τη στιγμή που όλοι πιστεύουν στο come back της ομάδας, πρέπει να προστατευτεί η προσπάθεια των παικτών. Το «τριφύλλι» άλλωστε είναι υπότροπο σε όλες τις κατηγορίες των επεισοδίων και ο κίνδυνος παραμονεύει πάντα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x