Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Έμεινε… όρθιος στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός - Καλύτερος στο 2ο ημίχρονο»

Ο Διονύσης Δεσύλλας χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM καλό ως αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, εξηγώντας και το γιατί, ενώ στάθηκε στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου στην Τούμπα.

Για καλό αποτέλεσμα, που τον κρατάει όρθιο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, με αφορμή το χθεσινό 0-0 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

«Αν τα βάλεις κάτω, όταν λες πάω στην Τούμπα ο πρώτος στόχος είναι να μην χάσεις. Την 4η αγωνιστική και να φύγεις χωρίς να έχεις χάσει από τον ΠΑΟΚ, δεν το λες και άσχημο. Από την άλλη η ιδιαίτερη συνθήκη για τον Παναθηναϊκό ήταν ότι προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα και ήθελε μόνο τη νίκη. Αν είχε νικήσει και ο Ολυμπιακός, η ισοπαλία θα ήταν ακόμα χειρότερη, οπότε είναι πως θα το δεις. Στα δικά μου μάτια είναι ένα καλό αποτέλεσμα, που τον κρατάει όρθιο, ζωντανό στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο βέβαια. Ήταν ένα ματς λεπτομερειών, οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του ανήκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην καλύτερη εικόνα των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι, λόγω του ότι είχαν πιο κοντά τις γραμμές, πήραν μέτρα στο γήπεδο και μαζί αυτοπεποίθηση.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Πανσερραϊκό από σήμερα, θέλοντας νίκη και αν είναι δυνατόν με πολλά γκολ.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x