Γερμανία

Χάνει τον Μποέ για αρκετό καιρό η Μπάγερν Μονάχου!

Απίστευτη κακοδαιμονία της Μπάγερν Μονάχου με τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς ο Σάσα Μποέ τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση στον αριστερό του μηνίσκο και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα!

Δεν λέει να… ορθοποδήσει η «φάση» με τους δεξιούς ακραίους αμυντικούς στη Μπάγερν Μονάχου.

Από το να ξεκινούν την εκάστοτε σεζόν με τρεις και τέσσερις ποδοσφαιριστές στην εν λόγω θέση και να καταλήγουν να την καλύπτει ο Γιόσουα Κίμιχ, οι Βαυαροί είδαν έναν ακόμα παίκτη τους να βγαίνει νοκ άουτ…

Μετά τον Γιόζιπ Στάνισιτς, λοιπόν, ήταν η σειρά του Σάσα Μποέ να τραυματιστεί και μάλιστα όχι σε ματς, αλλά στην προπόνηση της Μπάγερν χθες (15/09) το απόγευμα.

Ο Γάλλος οπισθοφύλακας, που αποκτήθηκε πέρυσι τον Γενάρη από την γερμανική ομάδα έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ από την Γαλατάσαραϊ, χτύπησε στον μηνίσκο του αριστερού του ποδιού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και χειρουργείο ενώ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό!

Και, κάπως έτσι, ο Βενσάν Κομπανί, θα αναγκαστεί να καταφύγει στον… Κίμιχ και πάλι, ή εναλλακτικά στον επίσης κεντρικό μέσο Κόνραντ Λάιμερ, προκειμένου να καλύψει εκ των έσω την απώκλεια του Μποέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x