Stoiximan Super League

Τάτος: «Χτυπάμε την πεντάδα»

Ψηλά βάζει ενόψει της νέας περιόδου βάζει ο Ανδρέας Τάτος του Ατρομήτου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο νεαρός επιτελικός μέσος αναφέρθηκε στις δύο χρονιές τις οποίες βρίσκεται στην ομάδα του Περιστερίου αλλά και στη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Ψηλά βάζει ενόψει της νέας περιόδου βάζει ο Ανδρέας Τάτος του Ατρομήτου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο νεαρός επιτελικός μέσος αναφέρθηκε στις δύο χρονιές τις οποίες βρίσκεται στην ομάδα του Περιστερίου αλλά και στη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

«Είναι δύο σεζόν γεμάτες επιτυχίες. Την πρώτη χρονιά ανεβήκαμε ως πρωταθλητές και κερδίσαμε το στοίχημα που είχαμε βάλει και τη δεύτερη κάναμε μια πολύ καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα και τερματίσαμε στην έβδομη θέση αν και θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο γιατί η διοίκηση είναι συνέχεια κοντά μας, υπάρχει εξαιρετική οργάνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια», είπε αρχικά.

Για τα πρώτα δύο χρόνια της παρουσίας του στον Ατρόμητο, είπε: «Τον πρώτο χρόνο θα έλεγα ότι ήταν δύσκολος για εμένα προερχόμενος από το Χαϊδάρι. Αλλάξαμε και δύο προπονητές κάτι που δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές, υπήρχε πίεση και προσπάθησα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του νέου μου σωματείου. Στο δεύτερο χρόνο ήρθε ένας προπονητής που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Πιστεύω ότι μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα αλλά ίσως να μην είχα την εμπειρία που χρειαζόταν».

Αναφορικά με την θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Μου ταιριάζει περισσότερο η θέση πίσω από τα σέντερ φορ αν και εκείνος που αποφασίζει είναι ο προπονητής», ενώ για τα πολλά δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της περασμένης πλέον περιόδου που τον ενέπλεξαν σε μεταγραφικά σενάρια είπε: «Δεν με απασχολεί ποτέ τι γράφουν οι εφημερίδες και προσπαθώ να παραμένω προσγειωμένος σε αυτές τις περιπτώσεις. Για κάθε νέο ποδοσφαιριστή είναι κολακευτικό να τον θέλουν «μεγάλες» ομάδες αλλά εγώ αυτή την στιγμή ανήκω στον Ατρόμητο, είμαι πολύ ευχαριστημένος, και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με την νέα σεζόν, ο Τάτος ανεβάζει ψηλά τον πήχη: «Πιστεύω ότι ο προπονητής μας θα φτιάξει μια πολύ καλή και ισχυρή ομάδα για να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουμε πάρει ήδη δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές(Καμαρά-Σαμπού) οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Πάντως είναι θετικό κι ευχάριστο το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει πλούσιο ρόστερ και έχει πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές γιατί αυτό βοηθάει και διευκολύνει το έργο του προπονητή. Πιστεύω ότι άμα πάνε όλα καλά μπορούμε να πάρουμε μια θέση μέσα στην πεντάδα. Και το πιστεύω αλλά και το εννοώ».

Και ο Ανδρέας Τάτος κατέληξε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας γιατί μας συμπαραστέκεται πάντα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Πώς να ξεχάσεις να αναφερθείς σε αυτούς τους ανθρώπους που παρατάνε τις δουλειές τους κι έρχονται στα πιο μακρινά μέρη της Ελλάδας για να μας συμπαρασταθούν. Και ξέρετε κάτι; Άμα το γήπεδό μας είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσουμε από καμία ομάδα. Ο κόσμος του Ατρόμητου είναι η μεγάλη του δύναμη και όσο περισσότεροι έρχονται κοντά μας τόσο και θα μας κάνουν πιο ισχυρούς».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x