Ευρώπη

Βετούλας: «Κάναμε μία πολύ καλή αρχή, θέλουμε να προκριθούμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας μετά τη νίκη του Αμαρουσίου με σκορ 99-80 επί της Νόρκεπινγκ.

Το Μαρούσι με ηγέτη τον Ίσμαελ Σανόγκο νίκησε άνετα 99-80 τη Νόρκεπινγκ στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο FIBA Europe Cup, στην επιστροφή του στην Ευρώπη.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και χαρακτήρισε θετική την αρχή της ομάδας του, αν και τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν διάβασε καλά το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το κακό ξεκίνημα και την άνετη νίκη στη συνέχεια: «Είναι προφανές ότι στα πρώτα 20 λεπτά δεν παίξαμε καλή άμυνα. Τους αφήσαμε να σκοράρουν αρκετά από δεύτερες επιθέσεις και να τρέξουν στο τρανζίσιον. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλύτερη δουλειά. Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους. Δεν είχαμε σωστή προσέγγιση στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος θεωρώ ότι βρήκαμε ρυθμό και κάναμε μια πολύ καλή αρχή. Ο Σανόγκο μας βοήθησε πολύ, όπως και ο Ραντούλιτσα».

Για το αν η ομάδα θέλει να προκριθεί: «Σίγουρα! Πρέπει να το βλέπουμε παιχνίδι - παιχνίδι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πιο μακριά. Ο στόχος μας είναι το επόμενο ματς απέναντι στον Κολοσσό, να δούμε αν θα είναι ο Νικολαΐδης έτοιμος να αγωνιστεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x