Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στο Μόναχο… θα ανεβάσει γκάζια!

Στο Μόναχο θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Περιστερίου θα καταλύσει από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου σε ξενοδοχείο της κωμόπολης Μπατ Βερισχόφεν, που απέχει 70 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Στο Μόναχο θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Περιστερίου θα καταλύσει από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου σε ξενοδοχείο της κωμόπολης Μπατ Βερισχόφεν, που απέχει 70 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Η εν λόγω περιοχή είναι διάσημη για τις ανέσεις που παρέχει στους επισκέπτες και αποτελεί ιδανικό προορισμό για αθλητές.

Η ομάδα του Ατρομήτου θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο Κούρ Κρόιτσερ, που διαθέτει γυμναστήριο, αίθουσα γυμναστικής, πισίνα με ζεστό νερό, αίθουσες μασάζ, τζακούζι, και εξωτερική πισίνα, ενώ το γήπεδο προπονήσεων βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα δώσει τέσσερα παιχνίδια με ομάδες της Μπουντεσλίγκα και της β' κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος στις παρακάτω ημερομηνίες: 26 Ιουλίου, 29 Ιουλίου, 2 Αυγούστου και 6 Αυγούστου.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x