Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στην Αγγλία ο Δώνης, αύριο του Νεμπεγλέρα

Στην Αγγλία βρίσκεται από το Σάββατο ο Γιώργος Δώνης, θέλοντας να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια και, όπως αναφέρει η «SportDay», θα έβλεπε κάποιους αγώνες των αγγλικών πρωταθλημάτων. Ο προπονητής του Ατρομήτου φέρεται να παρακολουθεί συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στα υπ’ όψιν του.

Στην Αγγλία βρίσκεται από το Σάββατο ο Γιώργος Δώνης, θέλοντας να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια και, όπως αναφέρει η «SportDay», θα έβλεπε κάποιους αγώνες των αγγλικών πρωταθλημάτων. Ο προπονητής του Ατρομήτου φέρεται να παρακολουθεί συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στα υπ’ όψιν του. Να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες αναζητούν ένα αμυντικό χαφ και τουλάχιστον δύο παίκτες για την αμυντική τετράδα.

Οσον αφορά το θέμα του Κώστα Νεμπεγλέρα, υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών και η διοίκηση κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον 35χρονο μέσο. Η πλευρά του παίκτη δεσμεύτηκε να απαντήσει το αργότερο μέχρι αύριο, αφού αυτή είναι η τελευταία πρόταση των «κυανόλευκων». Τυπική θεωρείται η υπόθεση του Μπλένχιο, όπως και η επέκταση των συμβολαίων του Βασίλη Αποστολόπουλου και του Γιάννη Σκόνδρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x