Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Άλλαξε το κλίμα για Νεμπεγλέρα

Αισιοδοξία επικρατεί όσον αφορά την ανανέωση του Κώστα Νεμπεγλέρα με τον Ατρόμητο. Οι δύο πλευρές δεν συναντήθηκαν τη χθεσινή ημέρα, αφού ανέβαλαν για σήμερα το ραντεβού τους. Συγκεκριμένα, η διοίκηση και ο 35χρονος παίκτης θα μιλήσουν πριν από το σημερινό (19:00) φιλικό με τη Λάρισα.

Αισιοδοξία επικρατεί όσον αφορά την ανανέωση του Κώστα Νεμπεγλέρα με τον Ατρόμητο. Οι δύο πλευρές δεν συναντήθηκαν τη χθεσινή ημέρα και ανέβαλαν για σήμερα το ραντεβού τους. Συγκεκριμένα, η διοίκηση και ο 35χρονος παίκτης θα μιλήσουν πριν από το σημερινό (19:00) φιλικό με τη Λάρισα.

Το «σίριαλ» της παραμονής του Νεμπεγλέρα αναμένεται να έχει τελειώσει μέχρι την Κυριακή, αφού τότε ο παίκτης ενδέχεται να έχει ανακοινώσει την απόφασή του στη «κυανόλευκη» διοίκηση.

Όσον αφορά τον αγώνα με την ΑΕΛ, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρα, Περόνε και Κακκάβα (που απουσιάζουν με την Εθνική Νέων). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους - ανοικτές θα είναι οι θύρες 3,4 και 7.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα επιστρέψει στη Γερμανία ο Μάκης Αγγελίνας, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία και «τσέκαρε» προπονητικά κέντρα ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x