Ιταλία

«Στον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι, γύρω στα 2 εκατ. ευρώ θα πάρει η Σπέτσια»

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι η παραχώρηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό έκλεισε, με τους προ καιρού συμφωνημένους όρους, ενώ θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες!

Τέλος στο… σίριαλ που πήγε να δημιουργηθεί από την Σπέτσια αναφορικά με την παραχώρηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι μπήκε σήμερα (21/06) και θα ολοκληρωθεί τυπικά εντός των επόμενων ημερών.

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την Ιταλία και δη της ιστοσελίδας «cittadellaspezia.com», επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και το «τριφύλλι» για την μεταγραφή του Πολωνού τερματοφύλακα που έπαιξε ως δανεικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Συμφωνία, η οποία, επί της ουσίας είχε επιτευχθεί εδώ και περίπου έναν μήνα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη Σπέτσια να ανεβάζει ξαφνικά τις απαιτήσεις της, αλλά τον Παναθηναϊκό να μην… ενδίδει και τελικά να δικαιώνεται!

Έτσι λοιπόν, οι «πράσινοι» θα δαπανήσουν ένα ποσό γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Ντραγκόφσκι, με τη Σπέτσια να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης και να βάζει παράλληλα κάποια εφικτά μπόνους, σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x