Ιταλία

Επιμένουν στην Ιταλία: «Πλήρης συμφωνία Μπολόνια με Ιωαννίδη - Τον θέλουν Άγιαξ και Άλκμααρ»

Ένα ακόμα ιταλικό ρεπορτάζ σήμερα (21/06) επισημαίνει ότι η Μπολόνια τα έχει βρει σε όλα με τον Φώτη Ιωαννίδη και «δουλεύει» την συμφωνία και με τον Παναθηναϊκό, ενώ εμπλέκει και ολλανδικές ομάδες.

Τον… χαβά της η «Corriere dello Sport», ως προς την μετακίνηση του Φώτη Ιωαννίδη στη Μπολόνια!

Η ιταλική εφημερίδα φιλοξενεί νέο ρεπορτάζ, σήμερα (21/06), σύμφωνα με το οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία, πενταετούς διάρκειας, των «ροσομπλού» με τον διεθνή Έλληνα σέντερ φορ και πλέον απομένει να υπάρξει κάτι ανάλογο και με τον Παναθηναϊκό.

«Η Μπολόνια έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό και τον ατζέντη του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Συμφωνία για 5 χρόνια, όλες οι λεπτομέρειες κανονισμένες. Τώρα οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο πρέπει να βρουν σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό, που συνεχίζει να ζητάει 25 εκατ. ευρώ», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό.

Παράλληλα, στο… κόλπο για την απόκτηση του Ιωαννίδη από το «τριφύλλι» μπαίνουν κι άλλες ομάδες, από Ολλανδία μεριά, καθώς όπως γράφει το εν λόγω δημοσίευμα «ο Ιωαννίδης έχει επίσης πέραση στην Ολλανδία και είναι στις σκέψεις του Άγιαξ και της Άλκμααρ, η οποία έχει ήδη κάνει μια μεγάλη συμφωνία με Έλληνα όταν απέκτησε τον Παυλίδη».

Να θυμίσουμε, για... πολλοστή φορά, ότι, από τον Παναθηναϊκό διαμηνύουν σε κάθε τόνο πως πρόθεση της ομάδας είναι όχι μόνο να μην παραχωρηθεί ο 24χρονος σέντερ φορ, αλλά αντιθέυτως να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με μια γενναία αύξηση αποδοχών...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x