Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ενεργό ρόλο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Τζαβέλλας - Σε καλό δρόμο του Ντραγκόφσκι πλέον»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα και τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό, ενώ εκτίμησε πως θα υπάρξει αίσιο τέλος με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Τους λόγους που οδήγησαν την διοίκηση του Παναθηναϊκού στην πρόσληψη του Γιώργου Τζαβέλλα καθώς και στο ρόλο του, πλέον, εξήγησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκρινε ότι στο ποδοσφαιρικό της κομμάτι η ομάδα ήθελε περισσότερη και μεγαλύτερη ενίσχυση και προσέλαβε τον Τζαβέλλα χθες που ανακοινώθηκε. Θα κάθεται στον πάγκο, θα είναι υπεύθυνος για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, θα είναι μέσα στην ομάδα, μαζί με την ομάδα, δίπλα στην ομάδα. Αυτός θα είναι ο κύριος ρόλος του Τζαβέλλα, δεν θα είναι διοικητικός. Ήταν μια απόφαση που ήθελαν να την πάρουν εδώ και καιρό, έψαχναν για κάποιον και κατέληξαν στον Τζαβέλλα, που θα είναι στην προετοιμασία», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η υπόθεση του Ντραγκόφσκι έχει μπει σε έναν καλό δρόμο τις τελευταίες ώρες και μέχρι αύριο-μεθαύριο θα έχουμε κάτι οριστικό, με πιθανότερη κατάληξη την παραμονή του Πολωνού τερματοφύλακα στο «τριφύλλι».

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει εδώ και καιρό μέσω του Παπαδημητρίου κάποιες περιπτώσεις εξτρέμ, τα χαρακτηριστικά των οποίων είναι συμβατά με αυτά που θέλει να έχουν ο Αλόνσο.

Ενώ σχολίασε και το χθεσινό ματς της Σερβίας με τη Σλοβενία, που λειτούργησε προς όφελος των «πράσινων» επί της ουσίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x