Stoiximan Super League

Υποψήφιος για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Αλαφούζος: «Να συνεισφέρω στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Super League, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να γνωστοποιεί σήμερα (21/6) την πρόθεσή του να αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την απόφασή του να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της Stoiximan Super League έκανε σήμερα (21/06) γνωστή ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω σχετικής δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Με τον «ισχυρό άνδρα» της «πράσινης» ΠΑΕ να επισημαίνει σε αυτήν ότι θέλει να προσφέρει τόσο οικονομική όσο και ποιοτική αναβάθμιση στο εγχώριο ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές για το νέο προεδρείο της Stoiximan Super League είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Τετάρτη (26/06), σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας Αρχής.

Με τον Αχιλλέα Μπέο να είναι ο έτερος υποψήφιος, έως τώρα, για την θέση και να αναμένουμε ποως θα διαμορφωθούν πλέον οι συσχςετισμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Ιωάννης Αλαφούζος προέβη στην ακόλουθη τοποθέτηση: «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League 1, προσπαθώντας να συνεισφέρω στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x