Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στόχοι του Αλαφούζου να βοηθήσει τις μικρομεσαίες ομάδες και να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM τους λόγους που οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο στην υποψηφιότητα για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και μίλησε για την υπόλοιπη επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό.

Να βοηθήσει τους αδύναμους να αναπτυχθούν και να γίνει ακόμα καλύτερο το πρωτάθλημα θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος, εξ ου και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κατεβαίνει για πρόεδρος της Stoiximan Super League, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρχε μια σκέψη το τελευταίο διάστημα, ωρίμασε αυτή η σκέψη και πήρε την απόφαση ο Γιάννης Αλαφούζος. Το είχε σκεφτεί και στις προηγούμενες εκλογές, αυτήν τη φορά βγήκε μπροστά. Στόχος του είναι να βοηθήσει τις μικρομεσαίες ομάδες, να αυξηθούν τα έσοδα για να έχουμε λιγότερες εξαρτήσεις. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που κατεβαίνει, να γίνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Και τώρα θα φέρει πρόταση για κεντρική διαχείριση. Θα μάθουμε περισσότερα όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Φαντάζομαι ότι με την απόφαση που πήρε, θα έχει λογικά τις περισσότερες πιθανότητες να βγει πρόεδρος. Με βάση αυτά που μαθαίνουμε ένας από τους αντιπάλους του Αλαφούζου θα είναι ο Ολυμπιακός, να δούμε και αν θα πάει μέχρι τέλους η υποψηφιότητα του Μπέου», ανέφερε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, οι διεθνείς του «τριφυλλιού» που παίζουν στο Euro 2024 θα μπουν στις προπονήσεις μετά την Αυστρία, ενώ αν προκριθεί κάποια εκ των Σερβίας ή Σλοβενίας τότε θα γυρίσουν λίγο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ναι μεν δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς Παναθηναϊκού πως επήλθε οριστική συμφωνία με τη Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, αφού είναι πλέον πολύ κοντά.

Παράλληλα, αναφορικά με την υπόθεση του Γιαννούλη, επανέλαβε πως οι «πράσινοι» θα τον περιμένουν μέχρι την Πέμπτη και πως αν δεν έρθει, θα κινηθούν για άλλον αριστερό μπακ, που έχουν ήδη εντοπίσει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x