Stoiximan Super League

Κλείνει δύο, «φλερτ» με Ομπρανιάκ

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Τέρι Αντώνης, ενώ πολύ κοντά στον Γκόικο Τσίμιροτ φαίνεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. «Στέλνουν» τον Λουντοβίκ Ομπρανιάκ στους Θεσσαλονικείς.

Εντός της ημέρας είναι αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τέρι Αντώνης στον ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Κυριακής και σήμερα θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια – αν δεν παρουσιαστεί κάποια εμπλοκή – θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του.

Στον ίδιο καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η υπόθεση του Γκόικο Τσίμιροτ, αν και πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να επέλθει τελικά συμφωνία ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τη Σαράγεβο.

Όπως γράφει η Live Sport, ο 22χρονος άσος ταξίδεψε χθες για τη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να συναντήσει μαζί με τον μάνατζέρ του και τους διοικούντες του βοσνιακού συλλόγου, τον Φρανκ Άρνεσεν και να τελειώσει η μεταγραφή του.

Εν τω μεταξύ, η ηλεκτρονική έκδοσης του γερμανικού περιοδικού «Kicker» υποστηρίζει ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Λουντοβίκ Ομπρανιάκ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Θεσσαλονικέων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πολωνογάλλος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει η Σταντάρ Λιέγης και ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x