Ελλάδα

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού και τις γκέλες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα, αλλά και τις γκέλες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε Βοσνία και Τούμπα.

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του Confence στην Μπάνια Λούκα ο Παναθηναϊκός, μένοντας στο 1-1 με την Μπόρατς. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 11' με τον Μπακασέτα, αλλά δεν κράτησε τη νίκη, καθώς ισοφαρίστηκε στο 50' από τον Ντεσπότοβιτς. Δοκάρι είχε ο Τετέ στο 72'.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έμεινε και πάλι στο… μηδέν, γνώρισε τρίτη σερί ήττα, αυτήν τη φορά 1-0 από τη Στεάουα στην Τούμπα και έμπλεξε.

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα, αλλά και τις γκέλες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε Βοσνία και Τούμπα. Σχολιάζουν: Βάιος Τσούτσικας, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Σταύρος Χονδροθύμιος, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Αντώνης Καρπετόπουλος και Νίκος Παγκάκης.



Ακούστε και τα σχόλια των:

Κώστα Νικολακόπουλου



Μπάμπη Χριστόγλου



Ηρακλής Αντύπα & Γιώργου Τσανάκα



Τάσου Νικολογιάννη



Νίκου Αθανασίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x