Euroleague

Γκραντ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θα βελτιωθούμε μέσα στη σεζόν, όπως πέρυσι - Μεγάλο κομμάτι της ομάδας οι νέοι παίκτες»

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη για τα στοιχεία της νίκης επί της Άλμπα, τον κομβικό ρόλο που θα έχουν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και τη βελτίωση που αναμένει μέσα στη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν της Ευρωλίγκας εκεί όπου την… ολοκλήρωσε πέρυσι, στο Βερολίνο, νικώντας την ανταγωνιστική Άλμπα 87-77, με πληθωρική εμφάνιση στην επίθεση και αρκετούς πρωταγωνιστές.

Μετά την αναμέτρηση, ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργος Πετρίδης, μίλησε με τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ήταν διψήφιος στο ματς με 10 πόντους, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν τη νίκη επί των Γερμανών, τον κομβικό ρόλο που θα έχουν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και τη βελτίωση που αναμένει μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα: «Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι στη Euroleague αναμένεται να είναι σκληρό. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Έχουμε κάποιες προσθήκες, αλλά θα βελτιωθούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως κάναμε πέρυσι».

Για τα κλειδιά της νίκης επί της Άλμπα: « Το ότι παίξαμε ομαδικά. Νομίζω πως όλοι έχουν συνεισφέρει. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, θα παίρνουμε νίκες».

Για τους νέους του συμπαίκτες, Τσεντί Οσμάν και Λορέντζο Μπράουν: «Είναι μια χαρά. Τους υποδεχτήκαμε εδώ, αναμένεται να είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας, όσο περνάει ο καιρός. Όσο προχωράει η σεζόν, θα είμαστε πιο άνετα μεταξύ μας και θα βελτιωνόμαστε».

Για το αν σκέφτονται το back to back: «Ναι, ανυπομονώ για τη συνέχεια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x