Stoiximan Super League

Χαβιέρ Ριμπάλτα ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή!

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο πρώην διευθυντής -μεταξύ άλλων- της Μαρσέιγ, Χαβιέρ Ριμπάλτα, αναμένεται να είναι ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ στη θέση του Κονέ!

Άμεσα οι εξελίξεις στην ΑΕΚ στο θέμα του εκτελεστικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Κονέ!

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο πρώην διευθυντής -μεταξύ άλλων- της Μαρσέιγ, Χαβιέρ Ριμπάλτα, αναμένεται να αναλάβει διευθυντής στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων» (θα φανεί ποιος θα είναι ο τίτλος του) και μάλιστα, ο 44χρονος Ισπανός βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και μερικές ημέρες! Αυτό δείχνει, κιόλας, ότι στην «Ένωση» ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη ημέρα και τη διάδοχη κατάσταση.

Φυσικά, το όνομα του Ριμπάλτα δεν είναι άγνωστο. Το αντίθετο, αφού έχει περάσματα από Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζενίτ, Πάρμα και Μαρσέιγ, από διαφορετικά πόστα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του σαν σκάουτερ σε Τορίνο και Μίλαν! Έχει, εν ολίγοις… βαρύτατο βιογραφικό!

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σκάουτερ της Τορίνο το 2008, και μετά από έναν χρόνο μετακόμισε στο Μιλάνο και τη Μίλαν. Εκεί έμεινε έως το 2011. Στη συνέχεια ανέλαβε chief scout στη Νοβάρα, πάλι για έναν χρόνο, πριν μεταβεί στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, και για το ίδιο πόστο! Μάλιστα, στη Γηραιά Κυρία έμεινε μέχρι το 2017, όταν και ανέλαβε chief scout της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να ακολουθήσει έναν χρόνο μετά η ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή στη Ζενίτ για τρία χρόνια (από το 2018 έως το 2021). Ακολούθησε η Πάρμα, και το επόμενο καλοκαίρι (2022) μετακόμισε στη Μασσαλία για χάρη της Μαρσέιγ. Εκεί έμεινε μέχρι τα μισά της περασμένης σεζόν, φεύγοντας και αυτός μετά τον χαμό από την πλευρά των οπαδών για την κάκιστη πορεία της γαλλικής ομάδας.

Όπως προαναφέραμε, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη χώρα μας και μάλιστα, έχει ήδη γνωρίσει και μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, λοιπόν, μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό θα τελειώσει και τυπικά το θέμα και ο Ισπανός θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x