Stoiximan Super League

Η «ζημιά» στον Ολυμπιακό… διώχνει Μιλιβόγεβιτς ή Ιντέγε

Στα αρνητικά αποτελέσματα που παρουσίασε ο ισολογισμός τη σεζόν 2015-16 οφείλεται η απόφαση του Ολυμπιακού να πουλήσει έναν εκ των Μιλιβόγεβιτς ή Ιντέγε, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Αρνητικά κατά 8,6 εκατ. ευρώ είναι τα αποτελέσματα για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ Ολυμπιακός τη σεζόν 2015-16, όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο του κράτους.

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας «sportandbusiness» που επικαλείται η «Live Sport», η συγκεκριμένη εξέλιξη προέκυψε εξαιτίας του γεγονότος ότι οι Πειραιώτες έβαλαν κατά πολύ λιγότερα χρήματα στα ταμεία τους από πωλήσεις ποδοσφαιριστών (από 30 εκατ. ευρώ εισέπραξαν 14 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα τα συνολικά ετήσια έσοδα να ανέλθουν σε 74,2 εκατ. ευρώ, από 82 εκατ. ευρώ την προηγούμενη σεζόν.

Τα έξοδα μειώθηκαν από 82,9 εκατ. ευρώ σε 80,8 εκατ. ευρώ, με τη διαφορά ανάμεσα σε τζίρο και δαπάνες να φτάνει το -6,6 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που μαζί με τους φόρους φτάνει τα 8,6 εκατ. ευρώ. Επίσης, σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη εξέλιξη έπαιξε το γεγονός πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έπαιξαν στους ομίλους του Champions League, χάνοντας ένα στάνταρ και σημαντικό ποσό από τα ταμεία τους.

Όπως γράφει η λοιπόν Live Sport, η συγκεκριμένη εξέλιξη εξηγεί την απόφαση να πωληθεί ένας εκ των Μιλιβόγεβιτς ή Ιντέγε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εφόσον έρθει μια ικανοποιητική πρόταση για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x