Euro 2024

Σάουθγκειτ: «Δείξαμε υπομονή, βοήθησαν στο έπακρο οι αλλαγές»

Στη βοήθεια που προσέφεραν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο στάθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Σλοβακίας.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τόνισε πως η Αγγλία είναι νεανική ομάδα, στάθηκε στο πνεύμα που έχουν όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν, στάθηκε στο ότι ήταν να γίνουν αλλαγή οι Μπέλιγχαμ και Κέιν πριν σκοράρουν, θεωρεί πως θα συνεχίσουν να τους αμφισβητούν και στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτουν.

Αναλυτικά: «Όλοι όσοι μπήκαν αλλαγή έπαιξαν τον ρόλο τους, είτε δημιουργώντας γκολ, είτε σταματώντας τους αντιπάλους μας. Αυτό είναι το πνεύμα που μας διαπνέει κι αυτό μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση σήμερα. Παρότι είμαστε μια νεανική ομάδα, τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλη υπομονή σε περιπτώσεις που ήταν εύκολο να κάνουν βιαστικές μπαλιές. Στο τέλος, όλα κρίθηκαν με… παλαιομοδίτικο τρόπο, ένα πλάγιο άουτ.

Οι δύο σκόρερ, Μπέλινγχαμ και Κέιν, θα μπορούσαν να έχουν αντικατασταθεί πριν σκοράρουν, αφού έδειχναν εκτός κλίματος. Είδατε, όμως, για ποιον λόγο επιμένουμε σε αυτούς. Θα συνεχίσουν να μας αμφισβητούν και το κατανοώ, όμως έχουμε και κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία μας κρατούν ακόμα μέσα στη διοργάνωση. Είμαι υπερήφανος για το ηγετικό πνεύμα που έδειξαν οι παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x