Stoiximan Super League

Κρούση του Ολυμπιακού για τον Ζοακίμ από τη Σάντος - Έρχεται ο Ντάνι Γκαρθία

Κρούση για την απόκτηση του Ζοακίμ έκανε στη Σάντος ο Ολυμπιακός, όπως μετέφερε στους 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Γκαρθία.

Δυο πληροφορίες για τον Ολυμπιακό από Ισπανία και Βραζιλία μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με την πρώτη ο Ντάνι Γκαρθία εντός της ημέρας αναμένεται να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα για να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τη δεύτερη οι ερυθρόλευκοι έκαναν κρούση στη Σάντος για τον 25χρονο στόπερ, Ζοακίμ, έναν παίκτη του οποίου το όνομα είχε ακουστεί ξανά και τον τελευταίο χρόνο.

Θυμίζουμε ότι ο Ντάνι Γκαρθία έχει μείνει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να εισηγείται την απόκτησή του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ όπως το μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Ο Ζοακίμ Ενρίκε Περέιρα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομα του Βραζιλιάνου, είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυτικός, είναι δεξιοπόδαρος κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για μία κίνηση η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον αριστεροπόδαρο Κάρμο, και την προσπάθεια που κάνει η ελληνική ομάδα για να τον αποκτήσει από την Πόρτο.

Ο Ζοακίμ, έχει ύψος 1,90, και πήρε μεταγραφή στη Σάντος τον περασμένο Φεβρουάριο από την Κουιάμπα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Μποταφόγκο ως δανεικός. Στη σεζόν που πέρασε είχε συνολικά 27 εμφανίσεις και είχε σκοράρει τρεις φορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x