Copa America

Αμφίβολος ο Μέσι για τον προημιτελικό της Αργεντινής στο Copa America

Στον αέρα η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στον προημιτελικό του Copa America ανάμεσα στην Αργεντινή και τον Ισημερινό (05/07, 04:00).

Με το «3 στα 3» στον όμιλό της η Αργεντινή πέρασε θριαμβευτικά ως πρώτη στα προημιτελικά του Copa America, εκεί που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ισημερινό (05/07, 04:00).

Στον οργανισμό της «αλμπισελέστε» είναι σε αναμμένα... κάρβουνα για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός των παγκόσμιων πρωταθλητών δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με το Περού, αφού απέναντι στη Χιλή ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό, όμως, η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη και για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί το πρωί της Πέμπτης (04/07) και μπορεί ο ίδιος να μην νιώθει τον ίδιο πόνο, όπως τις προηγούμενες μέρες, αλλά οι πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική κάνουν λόγο ότι ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν θέλει να ρισκάρει.

Όλα θα κριθούν την Πέμπτη και πλέον πολλές πιθανότητες έχει το ενδεχόμενο ο Μέσι να κάτσει στον πάγκο στο πρώτο νοκ άουτ ματς της Αργεντινής στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x