Stoiximan Super League

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Αναπόφευκτη η πώληση Μίλσον-Θέλει ΑΕΚ ο ατζέντης του, αλλά…»

Τα ισραηλινά ΜΜΕ θεωρούν πως η Μακάμπι θα υποχρεωθεί να πουλήσει τον Μίλσον. Τι αναφέρουν για την ΑΕΚ.

«Η πώληση του Μίλσον είναι αναπόφευκτη για τη Μακάμπι», όπως αναφέρουν το πρωί της Τρίτης ισραηλινά ΜΜΕ.

Ο Ανγκολέζος εξτρέμ απέχει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που γίνεται στην Πολωνία και προπονείται μόνος του στην Πορτογαλία. Ο 25χρονος άσος «πατώντας» πάνω στην εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα πιέζει για να πάρει μεταγραφή και η ΑΕΚ είναι στο… κόλπο.

«Ο παίκτης έχει μεγάλες προτάσεις, από την ΑΕΚ, την Αλ Αΐν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές που όμως δεν έχει μετουσιωθεί σε προσφορές στη Μακάμπι. Ο ατζέντης του προτιμά να πάει στην ΑΕΚ, αλλά η προσφορά των Ελλήνων δεν πλησιάζει καν στο ποσό που θέλει η ομάδα», αναφέρει η ιστοσελίδα One.co.il.

«Φημολογείται πως ο Μίλσον μπορεί να επικοινωνήσει με την FIFA και ουσιαστικά να ζητήσει την αποδέσμευσή του λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Όμως ο παίκτης επέστρεψε στο Ισραήλ όταν ο πόλεμος ήταν σε μεγαλύτερη ένταση και έκτοτε δεν έχει επιδεινωθεί η κατάσταση. Προφανώς η επιθυμία του να φύγει έχει να κάνει με τα χρήματα που του προσφέρουν και τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου», προσθέτει.

O Mίλσον, που έχει συμβόλαιο ως το 2027 σύμφωνα με Μέσα του Ισραήλ, είχε φέτος 40 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x