Euro 2024

Παραμένει στον πάγκο της εθνικής Κροατίας ο Ντάλιτς

Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της κροατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Κροατίας, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro 2024!

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Κροατίας ο Ζλάτκο Ντάλιτς!

Παρότι η ομάδα του αποκλείστηκε πρόωρα από τη φάση των ομίλων του Euro 2024, μαζεύοντας μόλις δύο βαθμούς κόντρα σε Ισπανία, Ιταλία και Αλβανία, ο πρόεδρος της κροατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μάριαν Κούστιτς, επιβεβαίωσε ότι ο 57χρονος τεχνικός θα συνεχίσει τη δουλεία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017!

Έκτοτε, έχει οδηγήσει την Κροατία μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 στη Ρωσία και μέχρι την τρίτη θέση τέσσερα χρόνια αργότερα στο Κατάρ, ο Ντάλιτς δικαίως χαρακτηρίζεται ως ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του!

«Θα παραμείνει ο προπονητής της εθνικής ομάδας. Έχουμε μιλήσει και έχουμε δώσει τα χέρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της κροατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της εθνικής ομάδας ο Λούκα Μόντριτς, λέγοντας:

«Ελπίζω να συνεχίσει, να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ερχόμενο Nations League και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του, αλλά πραγματικά θέλω να συνεχίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x