Γαλλία

Eπίσημα στον πάγκο της Μαρσέιγ ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι!

Προπονητής της Μαρσέιγ με κάθε επισημότητα θα είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, με τον γαλλικό σύλλογο να ανακοινώνει την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού για τις επόμενες τρεις σεζόν!

Και επίσημα «Μασσαλός» ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι!

Μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις η Μαρσέιγ ανακοίνωσε ότι ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια!

O Nτε Τσέρμπι αποτελούσε τον υπ'αριθμόν ένα στόχο για τον πάγκο της Μαρσέιγ, μαζί με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο, με τη διοίκηση των «Φωκαείς» να καταλήγει σε συμφωνία με τον προπονητή από την Μπρέσια.

Στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Μαρσέιγ. Ένιωσα μια πολύ έντονη επιθυμία να ενταχθώ σε αυτόν τον σύλλογο. Η ιστορία και το κύρος, το πάθος και η ζέση των υποστηρικτών της, η σοβαρότητα και ο ενθουσιασμός που μου έδειξαν ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής ήταν καθοριστικά για την απόφασή μου να αναλάβω αυτή τη συναρπαστική πρόκληση. Ανυπομονώ να καθίσω στον πάγκο του Velodrome, αυτή τη φορά ως προπονητής της Μαρσέιγ, και να βοηθήσω τον σύλλογο να ανακτήσει την κατάταξη που αξίζει η Μαρσέιγ.».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x