Πόλο

«Αποχαιρέτησε» Βάμος ο Ολυμπιακός

Ο Μάρτον Βάμος αποχωρεί από την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του κι οι «ερυθρόλευκοι» τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του.

Ο Μάρτον Βάμος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια, αφού συμφώνησε με τη Φερεντσβάρος για να επιστρέψει στην πατρίδα του, κι ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε τον διεθνή Ούγγρο φουνταριστό, αποθεώνοντάς τον ως αθλητή κι ως άνθρωπο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Τεράστια φυσιογνωμία. Σούπερ σταρ. Αριστερό χέρι "φαρμάκι". Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για δύο χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.
Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων πολιστών που φόρεσαν ποτέ το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Σπουδαίος αθλητής, πολίστας, ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος! Μια υπέροχη προσωπικότητα, ένα εξαιρετικό παιδί, που τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σε δύο χρόνια, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον Θρύλο και συγκεκριμένα δύο νταμπλ, ενώ έδωσε το "παρών" στο Final-8 (2022-23) και στο Final-4 (2023-24) του Champions League.
Λάτρεψε την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το ίδιο κι εμείς αυτόν!

Μάρτον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογό μας, καλή συνέχεια»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x