Euro 2024

Ο Τουρπέν στο Γερμανία - Σκωτία

Ο Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε να σφυρίξει το εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2024 ανάμεσα στη Γερμανία και την Σκωτία στο Μόναχο, για τον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Στον Κλεμάν Τουρπέν έδωσε το… χρίσμα η UEFA, προκειμένου να διευθύνει τον εναρκτήριο ματς του Euro 2024, μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας, το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής (14/06) στο Μόναχο.

Ο Γάλλος ρέφερι θα έχει στο πλευρό του τους Νικολά Ντάνος και Μπενζαμέν Πέιτζ, ενώ ο Φρανσουά Λετεσιέ θα εκτελέσει χρέη 4ου διαιτητή και ο Ζερόμ Μπρσαρ θα είναι υπεύθυνος VAR, όπως έγινε γνωστό μέσω της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Τουρπέν έχει… γνώση από «μεγάλες» διοργανώσεις, καθώς διαιτήτευσε τρεις αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, συμπεριλαμβανομένου του γύρου των «16» μεταξύ Βραζιλίας και Νότιας Κορέας, καθώς και άλλους δύο στο Μουντιάλ του 2018.

Παράλληλα, ο 42χρονος διαιτητής ήταν εκείνος που σφύριξε στο ίδιο γήπεδο και την πρώτη αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα ημιτελικά του φετινού Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x