Κύπελλο Ελλάδας

Δεν την… πάτησε ο ΠΑΟΚ

Παρά τη διαφορά δυναμικότητας, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην ομάδα του Πανθρακικού και τελικά με γκολ των Πέλκα στο 72’και Μακ στο 86’ νίκησε 2-0 αποφεύγοντας το περσινό πάθημα στο Κύπελλο.

Πιο δύσκολα από ό,τι ίσως θα περίμενε κανείς ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του φιλότιμου Πανθρακικού.

Ασύνδετοι λόγω των πολλών αλλαγών οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για περισσότερη από μία ώρα, αναγκάζοντας τον Τούντορ να ρίξει στη μάχη βασικούς (Μακ, Ροντρίγκες) για να φτάσει στη νίκη.

Τα έδωσαν όλα οι παίκτες του Ελευθερόπουλου, εξαιρετικός ο Πασχαλάκης που νικήθηκε από Πέλκα (72’) και Μακ (86’).

Στο άλλο ματς του 3ου ομίλου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τα Χανιά την Πέμπτη στις 15.00.

Το ματς


Η μία ομάδα έχει δώσει φέτος τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα από κάθε άλλη στη χώρα μας κι έχει μπροστά της τρεις διοργανώσεις να… κουμαντάρει. Η άλλη με μόλις τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, μοιραία είναι αναγκασμένη να ρίξει όλο το βάρος στην προσπάθεια παραμονής στη Superleague. Και οι δύο κατέβηκαν με πολλές αλλαγές και κάπως έτσι βρίσκει εξήγηση και το… μαρτύριο στο οποίο υποβλήθηκαν οι θεατές της αναμέτρησης και το πολύ κακό θέαμα στην Τούμπα.

Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρει δίχως συζήτηση ο ΠΑΟΚ. Αυτός είναι η μεγαλύτερη ομάδα, αυτός έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, αυτός έπαιξε στο γήπεδό του, από αυτόν περιμένεις περισσότερα. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς, λες και ξέχασαν το περσινό κάζο του αποκλεισμού στην ίδια φάση, εμφανίστηκαν ανεπαρκείς και αν εξαιρέσει κανείς ορισμένες εξάρσεις του Ζάιρο, εντελώς ακίνδυνοι.

inner

Απέναντί τους ο Πανθρακικός που αμύνθηκε σωστά και είχε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια με καλές τοποθετήσεις, ήταν εκείνος που θα μπορούσε με τη λήξη του ημιχρόνου να ανοίξει το σκορ στη μεγάλη (ίσως και μοναδική του αγώνα) ευκαιρία που έχασε ο Ροτζέριο Μάρτινς.

Μετά από μια ώρα αγώνα και αφού δεν έβλεπε τίποτα που να τον ικανοποιεί ή να του αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, ο Τούντορ αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον MVP της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, τον Γκάρι Ροντρίγκες και την… παραδοσιακή αξία που ακούει στο όνομα Ρόμπερτ Μακ. Αυτά τα δύο… βαριά χαρτιά αποδείχθηκαν αρκετά για τους γηπεδούχους που από ενέργεια του Σλοβάκου που κατέληξε στο δοκάρι και το… ριμπάουντ του Πέλκα, κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα.

inner

Το γκολ αυτό «άδειασε» ψυχολογικά τους παίκτες του Ελευθερόπουλου που ξέμειναν από δυνάμεις και πλάνο με δεδομένη την αδυναμία της ομάδας στο επιθετικό παιχνίδι και τελικά δέχτηκαν ακόμη ένα γκολ από τον Μακ στο 86’ για το τελικό 2-0.

inner

Παρακολουθήσατε το παιχνίδι από το control room του sport-fm.gr




Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Σάμπο (62’ Μακ), Χαρίσης, Γκολάσα, Κοροβέσης (62΄ Ροντρίγκες), Ζάιρο (79’ Σαββίδης), Πέλκας, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Κόστα, Αντόνις.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Χρήστου (46’ Μαρκόπουλος), Πουτουρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Σέττι, Παπαχρήστος, Ροτζέριο (69’ Ψάλτης), Μπαϊκαρά, Νικόλτσης (78’ Μουδούρογλου).

Στον πάγκο: Τζελέπης, Γαβριηλίδης, Φερνάντες, Ρίζος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x