Super League 2

Επέστρεψε στην Ηλιούπολη ο Βασίλης Πολίτης

Την απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ, Βασίλη Πολίτη, ανακοίνωσε η Ηλιούπολη.

Μία ακόμα μεταγραφή κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής περιόδου ολοκλήρωσε η Ηλιούπολη, στην προσπάθειά της να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη νέα αγωνιστική σεζόν της Super League 2.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την επιστροφή του Βασίλη Πολίτη στον σύλλογο, με τον 23χρονο δεξιό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.




Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την επιστροφή του Βασίλη Πολίτη!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου του 2001.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού. Στα 14 του χρόνια ανήκε στις ακαδημίες του Ατρομήτου όπου έφτασε να αγωνίζεται ως και την Κ19.

Τις σεζόν 2020-21 και 2021-22 αγωνιζόταν με την φανέλα της ομάδας μας, με την οποία αμφότερες τις χρονιές στέφθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 αποκτήθηκε από την Επισκοπή, μετρώντας 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με το Αιγάλεω όπου κατέγραψε 6 εμφανίσεις με μία ασίστ.

Το μήνυμα του Βασίλη Πολίτη μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό. Νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου και θα δώσω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x