Κύπελλο Ελλάδας

Πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο η Νέα Ιωνία - Τα ζευγάρια της 3ης φάσης

Ιστορική πρόκριση στο φετινό Κύπελλο για την κυπελλούχο της ΕΠΣΑ, Νέα Ιωνία, η οποία απέκλεισε με 1-0 στην παράταση την ΑΕΡ Αφάντου! Αυτά είναι τα ζευγάρια της τρίτης φάσης!

Ιστορική πρόκριση για τη Νέα Ιωνία στο Κύπελλο Ελλάδας!

Η κυπελλούχος ΕΠΣΑ φέτος θα βρίσκεται στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και στην παρθενική της παρουσία στη διοργάνωση πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση, επικρατώντας με 1-0 στην παράταση της ΑΕΡ Αφάντου.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στη Ρόδο, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο αλλά κανέναν να μην βρίσκει γκολ. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου ο Σοφοκλής Τσουμπάς χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με «χρυσό» γκολ στο 110'!

Έτσι, η Νέα Ιωνία έκλεισε ραντεβού στον επόμενο γύρο με την Αναγέννηση Άρτας, η οποία επίσης βρίσκεται στη Γ' Εθνική, αλλά σε διαφορετικό όμιλο (στον 2ο).

ΑΕΡ Αφάντου (Πετρος Ζουρούδης): Τσαβαρης, Πατσίλης, Μαχαίρας, Καραγιώργης, Μωραϊτης, Γιωργου, Χατζηνικολας, Χαλκιαδάκης (107? Χαρίτος), Γκίκα, Λέντζας, Διακου.

ΑΟ Νέας Ιωνίας (Ισιδωρος Σταυριανος): Ντροστ, Μουστάκης, Χατζηγεωργίου, Καλλιτσουνάκης, Αλεμης, Κουκοβίνης, Αντωνόπουλος (87? Τζαμαι), Τζακσον (87? Τσουμπας), Φωτόπουλος (52 Κατσουρος), Πλατέλλας, Κατσούλης (52? Παπαϊωάννου).



Η επόμενη φάση συμπεριλαμβάνει ξανά μονά παιχνίδια και θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο (14-15/9), ενώ εκκρεμότητα υπάρχει με το Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου το οποίο αναβλήθηκε και από το οποίο προκύπτει ο αντίπαλος της Καβάλας.

Το πρόγραμμα της 3ης φάσης του φετινού Κυπέλλου:

Σάββατο 14/9
Κηφισιά-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 15:00
Καμπανιακός-Ηλιούπολη 16:30
Μακεδονικός-ΑΕΛ 16:30

Κυριακή 15/9
Πανθρακικός-Πανιώνιος 15:00
Θύελλα Καμαρίου-Διαγόρας Ρόδου 16:00
16:30 Αιγάλεω-Ηρακλής 16:30
Αρης Αβάτου-Ζάκυνθος
Απόλλων Κρ. Βρύσης-Νίκη Βόλου
Ερμιονίδα-ΠΑΣ Γιάννινα
Τρίκαλα- Παναργειακός
Εθνικός-Μανδραϊκός
Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Άρτας
Παναχαϊκή-Καλαμάτα 17:30

Δεν έχει οριστεί ακόμα

Αιγέας Πλωμαρίου/Απόλλων Ευπαλίου-Καβάλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x