Γερμανία

Αυτή είναι η τετράδα που θα κινεί τα… μεταγραφικά νήματα και όχι μόνο στη Μπάγερν Μονάχου

Ούλι Χένες, Χέρμπερτ Χάινερ, Γιάν Κρίστιαν Ντρέεσεν και Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε θα «τρέχουν» τις μεταγραφές της Μπάγερν Μονάχου, η οποία θέλει να έχει βρει νέο αθλητικό διευθυντή έως τα Χριστούγεννα.

Το 11ο διαδοχικό πρωτάθλημα Γερμανίας μάλλον μοιάζει με… ώρα μηδέν για την Μπάγερν Μονάχου παρά για μια τεράστια επιτυχία, με βάση την εικόνα της στη χρονιά αλλά και την αποδέσμευση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς…

Πλέον, με την «σαλατιέρα» στα χέρια των Βαυαρών, βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου και ο προγραμματισμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Ωστόσο, η Μπάγερν δεν έχει αθλητικό διευθυντή.

Πρόβλημα, θα έλεγε κανείς. Όχι, όμως, και ο Ούλι Χένες, καθώς σε δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό «kicker» ο επίτιμος πρόεδρος της γερμανικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι ο διάδοχος του Σαλιχάμιτζιτς δεν «καίει» την Μπάγερν. Η οποία θέλει να πάρει τον χρόνο της, προτού καταλήξει στον… εκλεκτό, το αργότερο έως τα Χριστούγεννα!

Το αν αυτός θα είναι έμπειρος ή «πρωτάρης», θα έχει… προϋπηρεσία στην ομάδα ή όχι, είναι πράγματα που ακόμα δεν έχουν καθοριστεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Σε κάθε περίπτωση, το «κουμάντο» στην παρούσα φάση θα κάνουν ο Χένες, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χέρμπερτ Χάινερ, ο νέος CEO Γιάν Κρίστιαν Ντρέεσεν και ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στα διοικητικά δρώμενα.

Η εν λόγω τετράδα θα είναι, φυσικά, σε ανοιχτή γραμμή με τον Τόμας Τούχελ, σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπάγερν για την καλοκαιρινή περίοδο, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει πλέον αυξημένες αρμοδιότητες και να λέει τις ιδέες του στους προαναφερθέντες σε ένα διάστημα οκτώ έως δέκα ημερών…

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως, όταν ο Ματίας Ζάμερ παραιτήθηκε από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, το 2016, πήρε έναν χρόνο στην Μπάγερν μέχρι να βρει τον επόμενο αθλητικό διευθυντή της, στο πρόσωπο του Σαλιχάμιτζιτς!

Με τον Ρουμενίγκε να «τρέχει» εκείνο το διάστημα το κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ, με τις διαπραγματεύσεις για πωλήσεις ή αποκτήσεις ποδοσφαιριστών να εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x