Ελλάδα

Μποντιρόγκα: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σπουδαίος πρόεδρος και άνθρωπος - Δημιούργησε μια παγκόσμια οικογένεια»

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα βρέθηκε στο gala του Παναθηναϊκού AKTOR για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μίλησε για τον αείμνηστο διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων».

O Παναθηναϊκός AKTOR οργανώνει το ετήσιο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», φέτος όμως υπάρχει και κάτι διαφορετικό, αφού τα ματς του Σαββάτου (21/09) θα γίνουν στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 35 χιλιάδες κόσμο.

Μία μέρα νωρίτερα, η «πράσινη» ΚΑΕ διοργάνωσε ένα πολυτελές gala με υψηλούς προσκεκλημένους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, που μίλησε για τη σχέση του με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο και τα όσα κατάφερε ως πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Μποντιρόγκα:

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος πρόεδρος και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έφερε όλους εμάς ξανά εδώ. Πέτυχε πολλά για το ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Μετέφερε το πάθος και την αγάπη του σε όλους. Στους παίκτες, στους προπονητές και στην οικογένειά του. Δημιούργησε μια οικογένεια για όλο το μπάσκετ.

Είναι αυτό που είπα, μετέφερε όλη αυτή την αγάπη και το πάθος στην οικογένειά του με την υποστήριξη του αδερφού του και της συζύγου του, της Δέσποινας. Φυσικά όλο αυτό το μετέφερε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εύχομαι να παραμείνουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».


Για την περυσινή χρονιά της EuroLeague: «Η περυσινή σεζόν ήταν εκπληκτική για την EuroLeague και ελπίζω και η νέα σεζόν να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x