Γενικά

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ήττες για Νιου Σεντς, Ντιναμό Μινσκ - Απώλεια και για την Ελσίνκι

Αρνητική μέρα ήταν η Παρασκευή (20/09) για τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο Conference League, αφού οι Νιου Σεντς, Ντιναμό Μινσκ γνώρισαν ήττες και η Ελσίνκι υπέστη κομβική απώλεια.

Πολύ αρνητική μέρα ήταν η Παρασκευή (20/09) για τις επικείμενες αντιπάλους του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League.

Aρχικά, οι Νιου Σεντς ηττήθηκαν 2-1 από την Πένιμποντ, βλέποντας το σερί 5 νικών που έτρεχαν στο πρωτάθλημα της Ουαλίας να σταματά. Πλέον, μετρούν 12 βαθμούς σε 5 αγώνες και βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης, με την πρωτοπόρο Πένιμποντ να έχει 20 πόντους αλλά σε 8 παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς, με τον Γκριν να «γράφει» το 1-0 στο 13', όμως πριν την λήξη του ημιχρόνου (44') ο Γουίλσον ισοφάρισε για τους Νιου Σεντς. Παρ' ότι είχαν μπροστά τους ένα ολόκληρο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν την ανατροπή, αλλά αντίθετα είδαν τον Βέναμπλς να διαμορφώνει στο 85' το τελικό 2-1.

Η σύνθεση των Νιου Σεντς: Ρόμπερτς, Ντάνιελς, Ντέιβις, Μπόντεναμ, Ρέντμοντ (90' Μπράντλεϊ), Σμιθ, Ντ. Γουίλιαμς (90' Ότε), Χόλντεν (76' Χάντσον), Γουίλσον, Τσιέσλεβιτς (59' Κλαρκ), Τζ. Γουίλιαμς.

Πολύ αρνητική ήταν η εξέλιξη και για την Ελσίνκι, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στην έδρα της Βάασα (1-1) και πλέον η προσπάθειά της για τον τίτλο μοιάζει... καταδικασμένη. Μετά από δύο αγωνιστικές στα playoffs του πρωταθλήματος, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έφτασε τους 45 βαθμούς, την στιγμή που η πρωτοπόρος Κουόπιο έχει 47 και με ένα ματς λιγότερο.

Όσον αφορά στα του ματς, γκολ του Έργουιν στο 33' δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην Ελσίνκι τους τρεις βαθμούς, αφού ο Λίντεμαν ισοφάρισε στο 72' για τους γηπεδούχους.

Η σύνθεση της Ελσίνκι: Νιχούις, Λάιονς-Φόστερ, Αντζουλάς, Ο'Σογκνέσι, Πάλας, Πάλουμετς, Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν, Μεριλουότο (67' Πλάνγκε), Μόλερ (80' Αλμπανέσε), Έργουιν.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα σημείωσε η Ντιναμό Μινσκ. Η ομάδα της Λευκορωσίας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Βίτεμπσκ και δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο γκολ που δέχτηκε στο 60' από τον Βαρντανιάν.

Πάντως, έχει ακόμη υπό τον έλεγχο της το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται με 41 βαθμούς στην 3η θέση, όμως έχει παίξει μόλις 18 παιχνίδια, ενώ η δεύτερη Νέμαν Γκρόντνο έχει 43 βαθμούς σε 20 ματς και η πρωτοπόρος Τορπέντο Ζοντίνο 43 σε 21 παιχνίδια.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μινσκ: Λαπούκοφ, Πίγκας, Σατσίβκο (73' Ποντστρέλοφ), Γκαβρίλοβιτς, Λόπες, Πολιτέβιτς, Σελιάβα, Κουλίκοφ (79' Μπούντκο), Σικόλικ (53' Ίγκορ), Άλφρεντ, Κβαστσίνσκι (53' Μελνιτσένκο).

Υπενθυμίζουμε πως οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν την Ελσίνκι στο ΟΑΚΑ στις 28 Νοεμβρίου, θα φιλοξενηθούν από τους Νιου Σεντς στις 12 Δεκεμβρίου, και θα παίξουν με την Ντιναμό Μινσκ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x