Πορτογαλία

Αμορίμ: «Δεν ισχύουν τα σενάρια για Ρονάλντο και Σπόρτινγκ»

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάριο που συνδέουν τους Πορτογάλους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αποκλεισμός της Γιουβέντους από την Πόρτο για τους «16» του Champions League, φαίνεται πως θα φέρει αλλαγές στον σύλλογο του Τορίνο.

Ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν τα σενάρια που κάνουν λόγο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους «μπιανκονέρι» μετά από τρία χρόνια παρουσίας.

Μάλιστα, αρκετοί συνδέουν το όνομα του 36χρονου superstar με δύο πρώην ομάδες του, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με δηλώσεις του ο τεχνικός των Πορτογάλων, Ρούμπεν Αμορίμ, ξεκαθάρισε πως τα «λιοντάρια» δεν ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αφού ο Ρονάλντο μπορεί να συνεχίσει κάλλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

«Είναι λίγο αστείο όλο αυτό, προφανώς και δεν έχει νόημα, δεν στέκουν όσα ακούγονται. Ο Ρονάλντο βρίσκεται στη Γιουβέντους και αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή οι στόχοι μας είναι διαφορετική. Ο Κριστιάνο θα είναι πάντα σημείο αναφοράς για τον σύλλογό μας, άλλωστε ένα από τα γυμναστήριά μας έχει το όνομά του. Όμως, η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο από αυτό που θα προσελκύσει τον Ρονάλντο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x