Nations League

Ο απόλυτος μαέστρος: Τα νούμερα της τρομερής εμφάνισης του Μπακασέτα με την Ιρλανδία!

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μία σπουδαία εμφάνιση και υπέγραψε με 2 ασίστ το «διπλό της Ελλάδας στην Ιρλανδία. Δείτε τα εντυπωσιακά νούμερά του από την αναμέτρηση.

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας εκτός έδρας, όπως και πέρυσι, κάνοντας το 2Χ2 στη League B του Nations League.

Μπορεί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να «έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι γκολάρες του Φώτη Ιωαννίδη και του Χρήστου Τζόλη, ωστόσο αναμφίβολα ο MVP του αγώνα ήταν ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της Εθνικής ήταν ο απόλυτος... μαέστρος της ομάδας και από τα πόδια του πέρασε κάθε φάση που δημιούργησε η «γαλανόλευκη». Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως έδωσε την τελική πάσα και στα δύο γκολ, ακόμη και αν αμφότερα ήταν δύσκολες ατομικές ενέργειες των συμπαικτών του. Οι δύο ασίστ, πάντως, του πιστώθηκαν!

Δεν είναι όμως μόνο οι ασίστ, αλλά και η γενικότερη συμμετοχή του Μπακασέτα στο δημιουργικό κομμάτι. Ο 31χρονος έπαιξε σε όλο το ματς χωρίς να αντικατασταθεί και έκανε συνολικά 28/31 πάσες (6 στο επιθετικό τρίτο της Ελλάδας), έχοντας ποσοστό 90%! Παράλληλα, κέρδισε 7 από τις 12 μονομαχίες στις οποίες συμμετείχε και είχε και 4 τελικές προσπάθειες.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι του Μπακασέτα με το εθνόσημο, το οποίο αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως ο 31χρονος είναι η μεγαλύτερη σταθερά της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x