Nations League

Μόνο ο Σέσκο πάνω απ’ τον Ιωαννίδη στους σκόρερ του Nations League!

Ο…Φωτάρας έχει καταφέρει να βρίσκεται στη 2η θέση των σκόρερ έπειτα από τις δυο πρώτες αγωνιστικές του φετινού Nations League, ελέω της «αναγέννησης» του Μπέντζαμιν Σέσκο.

Ο Ιωαννίδης με δυο γκολ απέναντι στην Φινλανδία και ένα – αλλά τι ένα – κόντρα στην Ιρλανδία το βράδυ της Τρίτης στο Δουβλίνο, έχει ήδη μετρήσει τρία τέρματα σε δυο παιχνίδια στο φετινό Nations League.

Η Ευρώπη ασχολείται ξανά μαζί του έπειτα και από τον απίθανο τρόπο με τον οποίο νίκησε τον Κέλεχερ στο Aviva Stadium και αυτή τη στιγμή ο φορ του Παναθηναϊκού είναι 2ος σκόρερ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης της UEFA για τις εθνικές ομάδες.

Ο μοναδικός που ξεπερνά τον Ιωαννίδη, είναι ο Μπέντζαμιν Σέσκο, που μετά το κακό Euro 2024 όπου όλοι περίμεναν να κάνει… πράγματα και θαύματα και τελικά δεν έκανε απολύτως τίποτα, τώρα δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του.

Ο Σλοβένος επιθετικός έχει σκοράρει 4 φορές σε δυο ματς του φετινού Nations League κι έτσι ξεπερνά τόσο τον δικό μας, Φώτη, όσο και τους Ίσακ, Γκιόκερες και Αρκτούρκογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x