Ελλάδα

Ντέμης: «Κέρδισε χρόνο και ηρεμία η Εθνική, πλέον υπάρχει πολύ ταλέντο και στη μεσοεπιθετική της γραμμή»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM, την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της για το φετινό Nations League.

Το σχόλιό του για την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της για το φετινό Nations League και υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Αρχικά ανέφερε ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά κέρδισε χρόνο και ηρεμία με τους 6 βαθμούς που πήρε από τις αναμετρήσεις της με Φινλανδία και Ιρλανδία, προσθέτοντας ότι ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι πλέον η Εθνική μας έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει (παρά την έλλειψη καθαρόαιμου εξτρέμ) πολύ ταλέντο και στη μεσοεπιθετική της γραμμή, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν, με περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα επιχειρούσε ποτέ να βάλει το πανέμορφο γκολ που έβαλε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κόντρα στους Ιρλανδούς, ενώ ολοκλήρωσε τονίζοντας το πόσο του αρέσει το ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συνδυάζουν την αυτοπεποίθηση με τη σεμνότητα και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, κάτι που έδειξαν και μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Γεωργία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x