Κύπελλο Ελλάδας

Από σήμερα στους «8»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα. Πώς θα παραταχθεί η «Ένωση».

Τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει από σήμερα την παρουσία της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα (17:45, OTE Sport 5, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν ένα σκορ πρόκρισης, ώστε ο επαναληπτικός αγώνας – που είναι σε μία εβδομάδα – στο ΟΑΚΑ να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τα προβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι αρκετά, αφού εκτός είναι οι Ντ’ Ακόλ, Κορδέρο, Κολοβέτσιος και Φεγιέρ. Επίσης, δεν υπολογίζεται ούτε ο Μπαρμπόσα, ενώ ο Μπρέσεβιτς έχει πρόβλημα εκ νέου στο γόνατο.

Όλα δείχνουν ότι η «Ένωση» θα αγωνιστεί με τους Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος θα έχει μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής και Πεταυράκης.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τζανετόπουλος και Ανάκογλου, με τους Πλατέλλα και Ντούνη Μ. στα πλάγια.

Ο Μάνταλος θα είναι πίσω από τον Αραβίδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντούνης Π, Γεωργέας, Γροντής, Ρόβας, Σοϊλέδης, Τσεβάς, Μπρέτσεβιτς, Ζόριτς και Γιόχανσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x