Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εν αναμονή της προπόνησης και της ανακοίνωσης της αποστολής, με το ενδιαφέρον αν στρέφεται σε Μασούρα, Πιρόλα και Ζέλσον, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως οι Πορτογάλοι μπορεί να μην έχουν το μέγεθος της Πόρτο ή της Μπενφίκα, αλλά εξήγησε ότι ο κόσμος των Πειραιωτών πρέπει να είναι έτοιμος για μία μεγάλη «μάχη» αύριο το βράδυ κόντρα στους Πορτογάλους.

Όπως επισήμανε, η Μπράγκα τα επτά τελευταία χρόνια τερματίζει 4η ή 3η στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, είναι στο Ranking της UEFA μαζί με τον Ολυμπιακό και μόλις πριν δύο χρόνια, το 2022, έφτασε στα προημιτελικά του Europa League.

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι ο Καρβαλιάλ έφερε από χθες την ομάδα στην Αθήνα, κάτι που σπανίζει πραγματικά, και ότι ο πορτογαλικός Τύπος έχει επικεντρώσει στην επιστροφή στο Καραϊσκάκη τόσο του προπονητή όσο και του Όρτα και του Μπρούμα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x