Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Λουτσέσκου και οι σκέψεις του για Στεάουα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Στεάουα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον Λουτσέσκου, για τον οποίο θα υπάρξουν περισσότεροι Ρουμάνοι από Έλληνες δημοσιογράφους. Ο Λουτσέσκου ζορίζεται, το σκέφτεται… Δύσκολα θα παίξει ο Μπάμπα στη Λιβαδειά. Υπάρχει ο Ότο για τα αριστερά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Υπάρχει και η ερώτηση για τον Ράφα Σοάρες γιατί έφυγε. Ούτε απάντηση υπάρχει γιατί δεν παίζει ο Σορετίρε, ο οποίος δείχνει ότι είναι σοβαρός και ώριμος, πέρα από το ταλέντο που έχει. Θα φανεί το απόγευμα τι οριστικά αποφασίζει να αλλάξει ο Λουτσέσκου για το ευρωπαϊκό ματς, που υπάρχει ένα πρέπει και θα είναι πάρα πολύ χρήσιμο το τρίποντο, για να έχει μία βάση για να πατάει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έρχεται συχνά από δύο σερί ήττες. Δημιουργείται μία μεγαλύτερη πίεση, απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε μία άλλη φάση, που δεν έχει ξεκινήσει καλά και πιστεύει ότι μπορεί να ανακάμψει».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Υπάρχουν παράπονα για τις τιμές, 40€ για τις κεντρικές θύρες, και περιμένουμε να δούμε την εικόνα της Τούμπας, όπου έχουν υπάρξει συσκέψεις μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες και υπάρχουν παράπονα. Υπάρχει και μία κουβέντα για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα και έχει ξεκινήσει μία κόντρα, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει αργότερα το ματς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x