Europa League

Κοτάρσκι: «Και πέρυσι είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά αντιδρούσαμε»

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και σε αυτές του ΠΑΟΚ ώστε στο ματς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Κοτάρσκι, ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, στάθηκε στο γεγονός και πέρυσι η ομάδα κατάφερνε στα δύσκολα ν' αντιδρά. Και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Λουτσέσκου και των παικτών του για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Τούμπα:

Αναλυτικά, ο πορτιέρε του «δικεφάλου του βορρά» μίλησε:

Για το επίπεδο του Europa League: “Είναι ανώτερο το επίπεδο του Europa League κι αυτό είναι αντιληπτό από τους αντιπάλους. Είναι μία νέα σεζόν με ένα νέο φορμάτ. Εδώ που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, σίγουρα το επίπεδο είναι ανώτερο σε σχέση με πέρυσι“.

Για τις δικές του εμφανίσεις: “Είναι αλήθεια πως έχω ξεκινήσει αρκετά καλά τη φετινή σεζόν, όπως και η ομάδα. Πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερος και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αισθάνομαι πολύ ήρεμος γενικά, είμαι καλά κι απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω εδώ και παίζω σκληρά παιχνίδια και σημαντικά, όπως είναι και το αυριανό. Θέλω να πετύχω πολλά με την ομάδα“.

Για τα λόγια του Λουτσέσκου και τη δική του προσφορά: “Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και είναι ωραίο να ακούς τέτοια λόγια από τον προπονητή σου. Μπορεί να κάνω 2-3 επεμβάσεις εγώ και μετά να λειτουργήσει σε άλλη φάση σωστά ένας αμυντικός, δεν έχει σημασία ποιος το κάνει. Σημασία έχει να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα που θέλει“.

Για το αυριανό παιχνίδι: “Θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, με μαχητικότητα, ατομική ποιότητα και χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στο build up, να βρούμε τους δρόμους που θα υπάρξουν και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας“.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο ήττες: “Κάθε παιχνίδι είναι must win για εμάς. Αυτό θέλουμε σε κάθε παιχνίδι, έτσι θα κάνουμε και αύριο. Πέρυσι είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες, αλλά πάντα βρίσκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο“.

Για τα λάθη που έχουν γίνει: “Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες και το κάθε τι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεχθήκαμε τρία γκολ από πλάγια, είναι μία λεπτομέρεια που τη γνωρίζουμε. Σχετικά με το γκολ του Άρη, ήταν ένα σουτ από 5-6 μέτρα, λίγο απρόβλεπτη εκτέλεση. Η μπάλα ήρθε λίγο κοντά στο κεφάλι μου και προσπάθησα να αντιδράσω. Ήταν μία αντανακλαστική κίνηση, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο“.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x