Europa League

Τσανάκας: «Το Καραϊσκάκης και ο Ολυμπιακός πρέπει να… λιώσουν την Μπράγκα»

Τη σημασία που θα έχει για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπράγκα, έχοντας και τη μεγάλη στήριξη του κόσμου του, σημείωσε ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς ως κάτοχος του Conference League και την Πέμπτη το «Γ. Καραϊσκάκης» θα πρέπει να το… δείξει αυτό, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσανάκας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών σημείωσε πως η ατμόσφαιρα αλλά και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να… λιώσουν στο χορτάρι την Μπράγκα. Διότι η ομάδα θα χρειαστεί τον κόσμο της και την ανάλογη ώθηση με την περασμένη σεζόν!

«Ο κόσμος ήδη δείχνει μεγάλη κινητοποίηση για τα εισιτήρια του αγώνα και νομίζω θα πρέπει να βιαστεί για να προλάβει να κλείσει θέση για το ματς της Πέμπτης, διότι οι θέσεις ξέρουμε πως δεν είναι πλέον πολλές με τα διαρκείας να είναι πάνω από 23 χιλιάδες», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά είπε πως θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση της Τετάρτης και την αποστολή ώστε να φανεί ποιους ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x