Conference League

Σαχάρ: «Είπα στον εαυτό μου πως θα σβήσω τον Ποντένσε-Ιστορική νίκη»

Ο Ίντο Σαχάρ μίλησε με περισσή αυτοπεποίθηση για τη μεγάλη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί του Ολυμπιακού (1-4).

Πανευτυχής για τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί του Ολυμπιακού (1-4) δήλωσε στον Τύπο του Ισραήλ ο Ίντο Σαχάρ.

«Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Πετάμε στα σύννεφα. Κερδίσαμε 4-1 σε αυτό το γήπεδο, απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο και σκόραρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα», ανέφερε ο μπακ της ομάδας του Ισραήλ, ενώ στάθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα, όπου και ο ίδιος σκόραρε.

«Μιλήσαμε πολύ πριν τον αγώνα για το πόσο σημαντικό θα είναι το πρώτο 15λεπτο και γι’ αυτό έπρεπε να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι. Όταν προηγείσαι τόσο νωρίς με 2-0, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο. Ο Ολυμπιακός μείωσε γρήγορα, αλλά πριν πάρει το μομέντουμ σημειώσαμε και τρίτο γκολ», τόνισε.

Για την αντιμετώπιση του Ντανιέλ Ποντένσε ο 22χρονος πρώην άσος του Απόλλωνα Λεμεσού σημείωσε: «Πριν από κάθε αγώνα, οι αναλυτές του τεχνικού τιμ μάς προετοιμάζουν κατάλληλα. Μας στέλνουν βίντεο με τους παίκτες των αντιπάλων για να ξέρουμε τα στοιχεία όσων αντιμετωπίζουμε. Είδα αρκετά βίντεο του Ποντένσε, είναι ένας παίκτης που έπαιζε στην Premier League και έχει πολλή ποιότητα. Είπα στον εαυτό μου πριν τον αγώνα πως θα τον σβήσω, ήθελα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορούσα».

Τέλος, ερωτηθείς για την κάκιστη παράδοση του Ολυμπιακού απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορούν να απαντήσουν. Το παιχνίδι έγινε σε φανταστική ατμόσφαιρα και η ομάδα μας έκανε φοβερή δουλειά σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές νίκες της Μακάμπι στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x