Nations League

Κουλιεράκης: «Λογικό να ψάχνουμε στα πρώτα λεπτά τι θέλει ο προπονητής μας»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ανέφερε πως είναι λογικό για τους Έλληνες διεθνείς να ψάχνουν όσα τους ζητάει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αν και τόνισε πως ο νέος κόουτς της Εθνικής έχει ωραίες ιδέες.

Ο Κουλιεράκης που τελικά είδε να χρεώνεται αυτογκόλ σε αντίπαλο η στιγμή κατά την οποία πίστεψε πως πέτυχε εκείνος το δεύτερο τέρμα στη νίκη (3-0) της «γαλανόλευκης» επί της Φινλανδίας στην έναρξη των υποχρεώσεων της Ελλάδας στο Nations League, μίλησε για:

το γκολ που σημείωσε και χρεώθηκε αυτογκολ: «Θα ήθελα να μετρήσει σε εμένα αλλά έγινε πολύ γρήγορα η φάση, σημασία έχει ότι μπήκε γκολ. Άκουσα το όνομά μου στα μεγάφωνα και το πίστεψα, το κυνηγάω το γκολ. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος για εμάς του αμυντικούς».

τη νέα εποχή της Εθνικής μας: «Είναι μια καινούργια αρχή για την Εθνική, είναι λογικό στα πρώτα λεπτά να ψάχνουμε τι θέλει ο προπονητής μας, το σημαντικό είναι ότι ανεβάσαμε ρυθμό και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, δεν έχουμε λόγο να κατεβάσουμε ταχύτητα. Θα προετοιμαστούμε ανάλογα και θα είμαστε έτοιμοι».

τις διαφορές ανάμεσα σε Πογιέτ και Γιοβάνοβιτς: «Σίγουρα είχαμε καλά πράγματα και με τον κόουτς Πογέτ, τώρα έχουμε έναν προπονητή που μας έχει δώσει ωραίες ιδέες, συνεχίζουμε με πολύ ενέργεια και διάθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x