Nations League

Ιωαννίδης: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ καλός προπονητής, έχει πλάνο και θα μας βοηθήσει»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την εύκολη νίκη της Ελλάδας επί της Φινλανδίας με σκορ 3-0 στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής.

Πρώτο δείγμα θετικό που αφήνει υποσχέσεις για την Ελλάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επικράτησε 3-0 της Φινλανδίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική του Nations League με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει το πρώτο και το τρίτο τέρμα για τη «γαλανόλευκη».

Ο 24χρονος στράικερ μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην πίεση που δέχθηκε η Εθνική, αλλά και στο πρώτο γκολ το οποίο «έλυσε» τα πόδια των διεθνών, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο οποίος έχει πλάνο και θα βοηθήσει την Εθνική να εξελίξει το παιχνίδι της.

Αναλυτικά:


«Είχαμε μια ομαλή λειτουργία ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεινοπαθήσαμε λίγο με το πρέσινγκ, αλλά κερδίσαμε με 3-0 και όλα καλά. Είχαμε δυσκολία με την πίεση, κατάφερε να μας δυσκολέψει, αλλά με ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα κάναμε το 1-0 και μετά τα πράγματα ήταν καλύτερα».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Όπως έχω ξαναπεί είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει ένα πλάνο και ταυτότητα. Θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x