Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Χήρα εμπόρου ναρκωτικών το «κορίτσι» του Μπολτ!

Η Τζέιντι Ντουάρτε έχει «ανάψει φωτιές» στο Γιουσέιν Μπολτ και οι αποκαλύψεις από το παρελθόν ρίχνουν επιπλέον λάδι σε αυτές. Χήρα ενός από τους πιο βίαιους εμπόρους ναρκωτικών στο Ρίο η 20χρονη.

Ο Γιουσέιν Μπολτ «τρέχει και δεν φτάνει». Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, σε κάποια από τις κούρσες που κερδίζει περπατώντας. Ο Τζαμαϊκανός υπερ-αθλητής έχει μπει στο «μάτι του κυκλώνα», μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε μια 20χρονη Βραζιλιάνα με την οποία γιόρτασε την είσοδο στα πρώτα του «-αντα».

inner

Η Τζέιντι Ντουάρτε, εκτός από ψυχαγωγικές δηλώσεις του στυλ «δεν κατάλαβα ότι είναι ο Μπολτ, όλοι οι Τζαμαϊκανοί είναι ίδιοι» , έχει και πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό να την πλαισιώνει.

Πρόκειται για τεθλιμμένη χήρα με δυο παιδιά, καθώς μέχρι τον Μάρτιο ήταν παντρεμένη με τον Ντάγκλας Ντονάτο Περέιρα. Όσοι ακολουθούν το αστυνομικό ρεπορτάζ του Ρίο, θα τον ξέρουν με το όνομα «Ντίνια Τέρορ». O «Ντίνια» ήταν στο τοπ 10 των πιο καταζητούμενων κακοποιών της Βραζιλίας, είχε τον έλεγχο ολόκληρης περιοχής στα βόρεια του Ρίο και θεωρείτο από Αρχές και «συναδέλφους» του ως ο πλέον βίαιος και αιμοσταγής βαρώνος ναρκωτικών της πόλης.

inner

inner

inner

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας τον εντόπισαν στα τέλη Μαρτίου, ο ίδιος επιχείρησε να αντισταθεί και έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυρών. Ο ορισμός του «ψώνισε από σβέρκο» για τον ταχύτερο άνθρωπο στον πλανήτη.

Επιμέλεια: Χρήστος Ντότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x