Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Γκουντούρα: «Έγιναν λάθη από τη διαιτησία, αλλά τώρα δεν αλλάζει κάτι»

Η ξιφομάχος Δώρα Γκουντούρα μίλησε για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και την αδικία στον προημιτελικό.

Καλεσμένη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1 η Δώρα Γκουντούρα, λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Ελληνίδα ξιφομάχος μίλησε για την επίμαχη φάση στον αγώνα της κόντρα στην Γαλλίδα σπου έγινε η αιτία να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης και να μην μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο.

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Μέχρι τότε διένυα την καλύτερη μέρα της ζωής μου. Έγιναν κάποια λάθη κατ’ εμέ από την πλευρά της διαιτησίας, ήταν δύσκολο να τα διαχειριστείς εκείνη τη στιγμή γιατί ένα στάδιο έβραζε. Γιούχαραν τον διαιτητή και μένα. Κάποια χτυπήματα μπορούν να μπερδέψουν τους διαιτητές, το VAR έπρεπε να έχει μειώσει αυτά τα λάθη. Προς τιμήν του ένας ολυμπιονίκης της ρουμάνικης ομοσπονδίας είπε στην ολυμπιακή επιτροπή πως αν χρειαστεί θα υπογράψει τη διαμαρτυρία. Όμως πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, τα μετάλλια δόθηκαν», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x