Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τεόντοσιτς: «Ελπίζω στη Σερβία να έβλεπαν μπάσκετ, παρά ριάλιτι σόου»

«Γλυκό σαν σοκολάτα» ήταν το ασημένιο μετάλλιο για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ με ένα σχόλιο, όχι και τόσο κολακευτικό, για τους συμπατριώτες του, μετά τον τελικό με τις ΗΠΑ.

Στόχος της Σερβίας, μετά την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου, ήταν να βρεθεί πάνω στο βάθρο, κάτι που τελικά κατάφερε.

Σίγουρα ο Μίλος Τεόντοσιτς θα προτιμούσε να βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλί, ωστόσο, ακόμα και η δεύτερη θέση μοιάζει σαν πρώτη στα μάτια του 29χρονου γκαρντ, ο οποίος χαρακτήρισε το ασημένιο μετάλλιο «γλυκό σαν σοκολάτα».

Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά τον τελικό ανάμεσα σε ΗΠΑ και Σερβία, ανέφερε πως οι συμπατριώτες του έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν κι έδωσε ρεσιτάλ, λέγοντας πως ελπίζει να έβλεπαν μπάσκετ για δύο εβδομάδες, παρά ριάλιτι σόου.

«Αυτό το μετάλλιο είναι γλυκό σαν σοκολάτα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ο ένας για τον άλλο, λόγω του τρόπου, με τον οποίο φτάσαμε να το κερδίσουμε, ανεξάρτητα από την ήττα στον τελικό, όπου η εικόνα μας δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Οι συμπατριώτες μας έχουν λόγο να γιορτάσουν. Δεν είναι μόνο η επιτυχία μας, αλλά κι όλα αυτά τα μετάλλια που πήραμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Για δύο εβδομάδες, τουλάχιστον, ελπίζουμε ότι καταφέραμε να ενθουσιάσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Για να έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να παρακολουθούν ριάλιτι σόου».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x