Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Σιζέφσκι: «Απ' τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών ο Τεόντοσιτς»

Ο Μάικ Σιζέφσκι μίλησε για τον σημερινό τελικό απέναντι στην Σερβία και τόνισε πως στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο, ενώ εξύμνησε τον Μίλος Τεόντοσιτς και έκανε ειδική αναφορά στον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Λίγο πριν τον μεγάλο αποψινό τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στην Σερβία και τις ΗΠΑ ο Μάικ Σιζέφσκι σε δηλώσεις του, έδειξε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για τους «πλάβι» και πιο συγκεκριμένα έκανε ειδική μνεία για την δουλειά του Σάσα Τζόρτζεβιτς και τις ικανότητες του Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Αμερικής: «Γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Σερβία. Άλλωστε το διαπιστώσαμε στο παιχνίδι των ομίλων όταν έφτασαν κοντά να μας κερδίσουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι αυτή την ομάδα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κάτι που αποδείχθηκε από την εκπληκτική απόδοση και την εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Αυστραλία».

Ενώ για τον Μίλος Τεόντοσιτς συμπλήρωσε: «O Tεόντοσιτς είναι ηγέτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά σε όλη την διάρκεια του , καθώς έχουμε πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι μας δεχθήκαμε 91 πόντους, άρα πρέπει να κάνουμε ορισμένες προσαρμογές σήμερα. Ελπίζω να έχουμε καλή απόδοση και να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x